Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Οι φήμες για... την "παράνομη" σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η απάντηση της Βικτόρια

Βικτόρια Μπέκαμ: "Ο Ντέιβιντ ειναι τέλειος σαν θεός"

Τα δημοσιεύματα μιλούν για διαζύγιο και η Βικτόρια Μπέκαμ για την τελειότητα του συζύγου της. Χωρίς να αναφερθεί στο σκάνδαλο σχετικά με τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι είχε σχέση με το σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ (και δεν είναι η πρώτη), η 36χρονη Βικτόρια, σε τελευταία της συνέντευξη, τον εκθειάζει ακόμη περισσότερο.

«Δεν προσέχω καν τη λεπτή φωνή του. Πιστεύω ότι είναι τέλειος σαν θεός, που οι άνθρωποι ψάχνουν απλά να βρουν κάτι στραβό επάνω του. Τις προάλλες ετοιμαζόμασταν να πάμε κάπου και έστελνε ένα e-mail. Καθόταν στην άκρη του κρεβατιού, χωρίς ρούχα. Βγήκα από το ντους και τον κοίταζα. Ήταν μαυρισμένος. Έχει όλα αυτά τα τατουάζ που λατρεύω. Δεν είχε φτιάξει τα μαλλιά του. Απλώς, είναι όμορφος από τη φύση, κάθε στιγμή. Δεν είναι ποτέ άσχημος το πρωί. Ποτέ. Καθόταν εκεί και τον κοιτούσα, πόσο τέλειος και χωρίς ίχνος περιττού λίπους είναι και σκέφτηκα: "έκανες καλή επιλογή κορίτσι μου"», δήλωσε.

Στο μεταξύ, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Σέριλ Σαμπανί, η οποία είναι επίσης παντρεμένη και μοιάζει στην Βικτόρια Μπέκαμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα φέρει στη δημοσιότητα και μερικά email που έχει ανταλλάξει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, για να αποδείξει ότι υπήρξε σχέση μεταξύ τους.

Πηγή: http://parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου