Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Το ντέρμπι του Καραϊσκάκη (Δ')

Για να ρίξουμε μια ματιά στα τελευταία νέα των δύο αντίπαλων ομάδων και τι δοκιμές που κάνουν οι δύο αντίπαλοι προπονητές...


Ολυμπιακός:

Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος προστίθεται στους ήδη αμφίβολους για τον αγώνα με τον Άρη, Ριέρα και Πάντελιτς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ Σέρβος στράικερ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης παραπονέθηκε πως έχει ενοχλήσεις, επίσης, στο αριστερό γόνατο. Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν προπονήθηκε καθόλου, ωστόσο φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες ν' αγωνιστεί.

Και οι τρεις παίκτες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, το μεσημέρι της Παρασεκυής. Σε καλύτερη μοίρα είναι ο Ισπανός μέσος, ο οποίος μπορεί να μην προπονήθηκε, ωστόσο αύριο αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Στον αντίποδα, ερωτηματικό είναι οι Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Πάντελιτς, καθώς ο πρώτος έχει οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου στο αριστερό γόνατο και η συμμετοχή του ή όχι στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη θα αξιολογηθεί το Σάββατο.

Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί και το αν είναι σε θέση να παίξει ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος έχει επίσης πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θ' αποφασίσει το Σάββατο για το αν θα χρησιμοποιήσει τους 3 παίκτες στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόεμνη αγωνιστική. 

Άρης:

Πολλά νέα πρόσωπα είναι πιθανό να δούμε στην ενδεκάδα του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θέλει να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες ενόψει του δύσκολου προγράμματος.

Το δύσκολο πρόγραμμα του Άρη, που ξεκίνησε από την προηγούμενη Κυριακή με την ΑΕΚ, έχει βάλει σε σκέψεις τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος θέλει να κάνει σωστή διαχείριση για να έχει όλους τους παίκτες φρέσκους.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε τον Άρη με τουλάχιστον δυο με τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Το παιχνίδι με την Λεβερκούζεν την Πέμπτη κούρασε αρκετούς παίκτες, αρκετοί από τους οποίους μάλιστα ταλαιπωρούνται κατά διαστήματα από μικροτραυματισμούς.

Σηφάκης, Τόχα, Κόκε, Μενδρινός, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κάλβο, Ρουίς, λογικά, δεν θα χάσουν τη θέση τους από το αρχικό σχήμα, αφού βρίσκονται σε φόρμα. Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες. Ο Νέτο όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του Βανγκέλι στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως οι καλές εμφανίσεις του Αλβανού άσου ίσως και να αλλάξουν την γνώμη του Αργεντινού τεχνικού. Στη θέση του Ρονάλντο ίσως δούμε τον Οριόλ, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι καταπονημένος μετά τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα Τσεσνάουσκις και Πρίττας διεκδικούν μια θέση στις αρχικές επιλογές του Κούπερ, όμως το αν θα αγωνιστούν τελικά θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου