Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Το Κιτρινόμαυρο ντέρμπι (Δ')

Τα τελευταία νέα των δύο αντιπάλων...


Άρης:

Με τον Ρονάλντο Γκιάρο στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιλάνος αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και πλέον, θέτει συμμετοχή για το αρχικό σχήμα, αν και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι αυτός που θα αποφασίσει αν μετά τις προπονήσεις που έχασε, θα μπορεί να αντεπεξέλθει ο παίκτης σε όλο τον αγώνα.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός, Τόχα, Πορτίγια, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ, Οριόλ, Τσεζνάουσκις.



Εκτός αποστολής έμειναν οι: Πρίττας, Ναφτί, Ρουίς , Βελλίδης, Αγτζίδης, Καζναφέρης, Φαμπιάνο, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαΐδης.

Γίνεται ευκόλως κατανοητό πως ο Ρουίς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα κάνει αγώνα δρόμου πλεόν, για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα στον αγώνα της Πέμπτης, κόντρα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν. Στον αυριανό αγώνα, που ξεκινά στις 20:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναμένεται κοσμοσυρροή, καθώς έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια.


Α.Ε.Κ.:

Όπως ακριβώς διαφαινόταν, η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη χωρίς τρία βασικά της στελέχη. Μετά την προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τους Λυμπερόπουλο, Γεωργέα και Πατσατζόγλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ντέρμπι τους «Κλεάνθης Βικελίδης» και το ντεμπούτο του νέου προπονητή της ομάδας, αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας, με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Νίκο Γεωργέα να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου παρέμεινε κλινήρης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Χιμένεθ ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη.


Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Μάκος, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Γκέντσογλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου