Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Παντελής Ζουμπούλης: Έχει Τζέζαρεκ, έβγαλε πείσμα

Οταν την τέχνη του γκολ τη γνωρίζεις καλά, τότε φτάνει μία μόνο στιγμή για να (απο)δείξεις την αξία σου. Αυτό έκανε χθες και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Εφτασε μία στιγμή για να κάνει το γκολ και να δώσει τρεις βαθμούς στον Αρη, σ’ ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν ότι θα τελείωνε 0-0. Και δεν είναι μόνο ότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 92’.

Σημασία έχει και η κίνηση που έκανε. Ο Χαβίτο «έσπασε» την μπάλα στον Κόκε που ήταν κλεισμένος ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, οπότε υπήρχε η πιθανότητα να χάσει την μπάλα. Οπως και έγινε. Ο Κροάτης διάβασε τη φάση, έκανε την κίνηση προς την μπάλα και, όταν του ήρθε στο δεξί, την έστειλε στη δεξιά γωνία του Δασκαλάκη.

Το γκολ του Τσέζαρεκ δεν ήταν μόνο προϊόν των εκτελεστικών του ικανοτήτων, αλλά και της ποδοσφαιρικής οξυδέρκειας που τον διακρίνει. Είναι ο κλασικός φορ περιοχής που, εφόσον πάρει τρεις, τέσσερις φορές την μπάλα στον σωστό χώρο, θα σου κάνει ένα γκολ. Είτε ψηλά, είτε χαμηλά. Χθες, έδωσε τους πρώτους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, ενώ να μην ξεχνάμε και τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιαγκελόνια.

Από εκεί και πέρα, η χρυσόσκονη της νίκης δεν πρέπει να σκεπάσει τις αδυναμίες της ομάδας. Ο Αρης είχε προβλήματα χθες στο δημιουργικό κομμάτι και ήταν αργός στην ανάπτυξη. Παρότι είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το β’ ημίχρονο δεν έβγαλε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που έπρεπε και μπορούσε για να καθαρίσει νωρίτερα το ματς. Από την άλλη, ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν το πείσμα που έβγαλαν οι παίκτες του. Δεν το παράτησαν καθόλου το παιχνίδι, επέμειναν μέχρι τέλους για να έρθει το γκολ στο 92’. Επαιξε τον ρόλο της και η τύχη, αλλά έτσι είναι αυτά. Στη Νέα Σμύρνη ο Αρης έχασε την περασμένη Κυριακή στο 86’…

Πηγή: http://www.exedrasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου