Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Πάμε Στοίχημα;

Κάθε εβδομάδα το blog μας (πολλές φορές και δύο -ή και περισσότερες- φορές την εβδομάδα) θα παίζει "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ". Με άλλα λόγια, θα δίνει προγνωστικά για το εν λόγω παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Η αρχή θα γίνει σήμερα με πέντε αγώνες. Πάμε να τους δούμε λίγο πιο αναλυτικά...

302 Λίβερπουλ - Σάντερλαντ:
Ο αγώνας αυτός δεν επιδέχεται ογκώδη σχολιασμό. Θεωρητικά, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαώδης. Βέβαια η ομάδα του Άνφιλντ έχει καταργήσει τη θεωρία εδώ και πολύ καιρο (κι εδώ που τα λέμε η θεωρία δεν παίζει μπάλα), με αποκορύφωμα τον πρόσφατο αποκλεισμό της από το Κύπελλο Αγγλίας από μια ομάδα Δ' Εθνικής. Είναι, όμως, γεγονός ότι αν δεν κερδίσει, θα έχει πρόβλημα. Με τη φανέλα και μόνο το ματς θα το πάρει.
Προγνωστικό 1 - 1,45

416 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα:
Έστω και χωρίς τον Μέσι, οι Καταλανοί έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν τίθεται θέμα για το ποια από τις δύο είναι καλύτερη ομάδα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η Μπαρτσελόνα δε θα έχει πρόβλημα. Βαρόμετρο, βέβαια, η απόδοση Τσάβι και Ινιέστα στο κέντρο.
Προγνωστικό 2 - 1,45

437 Μπόλτον - Μάντσεστερ Γ.:
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Άλλωστε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωνε μεσοβδόμαδα ότι η ομάδα του θα παλέψει με την Τσέλσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Αν είναι έτσι λοιπόν, τα ματς αυτά, εύκολα ή δύσκολα, οφείλει να τα κερδίζει κι έχει, ως τώρα, δείξει ότι συνήθως το κάνει. Πρόσφατη γκέλα έκανε, δε θα κάνει άλλη.
Προγνωστικό 2 - 1,45

448 Ηρακλής - Καβάλα:
Πρώτος ο Ηράκλης, δέκατη τρίτη η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας. Ο προπονητής των γηπεδούχων κ. Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε σχετικά με το ματς (κι εμείς συμφωνούμε) ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη μάχη του κέντρου, εκεί όπου για τον Γηραιό θα απουσιάσει ο Κομπαγιάσι. Από πλευράς Καβάλας, Πετκάκης και Νταρσεβίλ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ θα συμπεριληφθούν, τουλάχιστον, στην αποστολή. Βαρόμετρο γι΄αυτήν η απόδοση Ντιέ και Ντι Κροκ. Αρκετά τυχερός ο Ηρακλής στους τρεις πρώτους αγώνες, μαγική εικόνα θα έλεγε κανείς αν είχε ολοκληρωμένη άποψη γι αυτούς και έβλεπε και τα εν τέλει αποτελέσματα. Οι ομάδες που παίζουν με τον Ηρακλή κάνουν πολλές ευκαιρίες. Η Καβάλα, από την άλλη πλευρά, ίσως θα έπρεπε βάσει απόδοσης να κερδίσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε γενικές, όμως γραμμές δε θα έπρεπε να αξιώνει πολλά περισσότερα από τους δύο βαθμούς που έχει κατακτήσει ως τώρα.
Προγνωστικό: Χ2 (πληρωμένη διπλή) - 3,10 3,30

487 Άρης - Εργοτέλης
Χωρίς Νέτο και Ναφτί ο Άρης (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας), ο οποίος προέρχεται από την ήττα μέσα στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και, βεβαίως, τον θρίαμβό του επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (κατόχου του τροπαίου) για το Europa League στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αν και ο κ. Νίκος Καραγεωργίου κάνει πολύ καλή δουλειά με την ομάδα του Εργοτέλη, αν ο Άρης δεν κερδίσει, θα μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, ήδη, από την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Άσσος με τις φανέλες και την έδρα.
Προγνωστικό: 1 - 1,50 


Συμπυκνωμένες οι προβλέψεις μας:

302 Λίβερπουλ - Σάντερλαντ 1 - 1,45
416 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 2 - 1,45
437 Μπόλτον - Μάντσεστερ Γ. 2  - 1,45
448 Ηρακλής - Καβάλα Χ2 (πληρωμένη διπλή) - 3,10 3,30
487 Άρης - Εργοτέλης 1 - 1,50

ΑΠΟΔΟΣΗ: 14,18 ή 15,09

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ





2 σχόλια:

  1. MPOLTON VLEPW X!!!
    kati apo campionato next time...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ βλεποντας και κανοντας...Τη Γιουβε θα εβαζα απο Καμπιονατο αλλα δεν ειχε ποσοστο στο κουπονι γι αυτο το ματς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή