Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πάμε Στοίχημα;

Πάμε να δώσουμε προγνωστικά για μια τετράδα σήμερα, με πολύ ρίσκο, για όσους έχουν γερά στομάχια...

160 Ρούμπιν Καζάν - Μπαρτσελόνα
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το κέντρο των Καταλανών, με Τσάβι και Ινιέστα, όταν είναι στη μέρα του, "κεντάει"!! Η Μπαρτσελόνα φαίνεται υποψιασμένη από το περσινό διπλό κάζο που της έκανε η ρωσική ομάδα στους ομίλους. Φέτος, λοιπόν, το διπλό θα το πάρει...
Προγνωστικό: 2 - 1,55

185 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Α.Ε.Κ.
Θα έλεγε κανείς ότι η Α.Ε.Κ. πετυχαίνει τη Ζενίτ τη χειρότερη στιγμή που θα μπορούσε. Η Ζενίτ, τρίτη στο ρωσικό πρωτάθλημα, τη στιγμή που η ελληνική ομάδα παραπαίει. Έχασε για το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό Βόλου, παραιτήθηκε ο κ. Μπάγεβιτς, ενώ βρίσκεται σε μια από τις τελευταίες θέσεις, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς σε 4 αγώνες. Με τη φυγή του προπονητή, όμως, η ψυχολογία παικτών και φιλάθλων έχει αλλάξει προς το καλύτερο και είναι μια καλή ευκαιρία για τους Κιτρινόμαυρους να κάνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι μια νέα αρχή. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η Ζενίτ να δει την Α.Ε.Κ. υπεροπτικά.
Προγνωστικό: Χ2 (πληρωμένη διπλή) - 4,30 8,50

189 Ουτρέχτη - Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ είναι παραδοσιακά μεγαλύτερη ομάδα από την Ουτρέχτη. Το συγκρότημα του κ. Χόντσον, βέβαια πηγαίνει από ατυχές αποτέλεσμα σε ακόμα πιο ατυχές αποτέλεσμα, και τις περισσότερες φορές με ομάδες που παραδοσιακά είναι μικρότερες απ' αυτήν. Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού να κερδίσει μετά από καιρό; Διπλό με ρίσκο και ένστικτο!!
Προγνωστικό: 2 - 2,00

201 Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους
Το προγνωστικό του blog μας γι' αυτό το παιχνίδι δεν εξηγείται λογικά. Η Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει αυτήν τη στιγμή καλύτερη και ίσως πιο δεμένη ομάδα από τη Γιουβέντους. Αναμφίβολα, όμως, οι γηπεδούχοι (οι οποίοι μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ανύπαρκτοι στην Ευρώπη) δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί για τον συγκεκριμένο αγώνα. Το 4,30 ως ποσοστό είναι προσβλητικό για τη "Μεγάλη Κυρία", η οποία μετά το νικηφόρο ματς της Κυριακής με την Κάλιαρι για τη Seria A, ίσως ανακάμπτει. Απεναντίας η Σίτι δύσκολα θα κάνει δύο συνεχόμενες νίκες σε ντέρμπι, μετά απ' αυτήν που έκανε με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα της Premier League.
Προγνωστικό: 2 - 4,30


Συμπυκνωμένες οι προβλέψεις μας:

160 Ρούμπιν Καζάν - Μπαρτσελόνα  2 - 1,55
185 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Α.Ε.Κ. Χ2 (πληρωμένη διπλή) - 4,30 8,50
189 Ουτρέχτη - Λίβερπουλ 2 - 2,00
201 Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους 2 - 4,30

ΑΠΟΔΟΣΗ:  57,32 ή 113,31

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ


3 σχόλια:

  1. roumpin-barca 2
    zenit-AEK 1
    outrexth-liverpool X2
    city-juventus X
    panathinaikos-kOpenxagh X
    inter-werder 1 (3-1 scor)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθλητικές Κρίσεις1 Οκτωβρίου 2010 στις 1:40 μ.μ.

    Χαχαχαχαχαχα!!!!!Όντως, πήρες το βραβέιο της εβδομάδας!!!!Χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή