Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το ντέρμπι των Δικέφαλων (Δ')

Τα σχέδια των αντίπαλων προπονητών και τα νέα των δύο ομάδων λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα...


Π.Α.Ο.Κ.:

Εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ θα μείνει ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός στόπερ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα με το αιμάτωμα στη γάμπα και μοιραία έμεινε εκτός επιλογών Μάκη Χάβου. Τη θέση του Κοντρέρας στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ θα πάρει ο Στέλιος Μαλεζάς. Ενα πιθανό σχήμα, σε διάταξη 4-2-3-1, απαρτίζεται από τους Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζά, Τσιρίλο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Φωτάκη, Σαλπιγγίδη. Η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργίου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.


Α.Ε.Κ.:

Με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην αποστολή για πρώτη φορά από την έλευση Χιμένεθ στην ΑΕΚ θα ταξιδέψουν οι "κιτρινόμαυροι" στη Θεσσαλονίκη για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. "Είμαστε έτοιμοι για όλα" τόνισε ο κ. Μανόλο Χιμένεθ κατά την αναχώρηση από το "Ελ. Βενιζέλος".

Στην 19άδα συμπεριλήφθηκαν και οι Μανωλάς, Μπέρνς, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, καθώς και ο Λεονάρντο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σκόκο και Ντιόπ που συνεχίζουν τη θεραπεία τους, οι ανέτοιμοι Γιάχιτς, Γεωργέας, ενώ ο Νταντόμο είναι τιμωρημένος. Αναλυτικά οι 19 της αποστολής είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος και Γκέντσογλου.  


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου