Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ένα παραδοσιακό ντέρμπι (Δ')

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ειδησεογραφία των δύο ομάδων και τις σκέψεις των προπονητών σ' ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα... Έτσι, θα κλείσει και το αφιέρωμα μας στο ντέρμπι!!!


Ολυμπιακός: 

Πανέτοιμος για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ (19.30, ΝΕΤ) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, χωρίς νέα απρόοπτα. Όπως είναι γνωστό ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους τραυματίες Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Ραούλ Μπράβο τους οποίους άφησε εκτός αποστολής, αλλά και στον Μήτρογλου. Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε έμεινε και πάλι εκτός αποστολής και την θέση του πήρε ο Ζαϊρί. Επίσης, στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Μιραλάς, Πάντελιτς και Νικοπολίδης που ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που είχαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Στα της προπόνησης του Σαββάτου, ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Τοροσίδης, ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε σε εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στη συνέχεια έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο. Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ζαϊρί, Μιραλάς, Φουστέρ, Νέμεθ και Πάντελιτς.


Π.Α.Ο.Κ.:

Το ματς με τον Ολυμπιακό αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού με νίκη πλησιάζουν στον έναν πόντο τους "ερυθρόλευκους" (έχουν ένα ημίχρονο λιγότερο, αυτό που θα παιχτεί την Τετάρτη με τον Εργοτέλη), και το ευτύχημα για τον Μάκη Χάβο είναι πως άπαντες τέθηκαν στη διάθεσή του (εκτός των γνωστών απουσιών των Λίνο, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ).

Τα όποια προβλήματα τραυματισμών υπήρχαν στο ξεκίνημα της εβδομάδας ξεπεράστηκαν, ενώ όσον αφορά στους Βιεϊρίνια και Γκαρσία, ακολούθησαν στην τελευταία προπόνηση πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους αλλά παρόλα αυτά είναι κανονικά στην 19μελη αποστολή για το ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ντάριο Κρέσιτς θα υπερασπιστεί για ακόμη έναν αγώνα την εστία του ΠΑΟΚ, ενώ το κεντρικό δίδυμο αποτελείται από τους Τσιρίλο και Μαλεζά. Στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Σακελλαρίου και στο δεξί είτε ο Μπουσαϊντί είτε ο Ζουέλα. Στο κέντρο ρόλο δημιουργών και αμυντικών χαφ θα έχουν οι Βίκτορ Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία με τον Βλάνταν Ίβιτς να αγωνίζεται μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Γιώργος Φωτάκης θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο αριστερό, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριάλαβε στην αποστολή ο Μάκης Χάβος: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργίου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου